MERSİN / AYDINCIK - Yenikaş Soğuksu İlkokulu

Ara

İlçe kaymakamımız sayın Selahattin HIDIR okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında öğretmenlerimizle bir araya gelen Sayın Kaymakamımız ve öğretmenlerimiz arasında çeşitli konularda bilgilendirici ve keyifli bir sohbet gerçekleşti.

Kaymakamımız Sayın Selahattin HIDIR öyretmenlerimizin dilek ve şikayetlerini dinledi ve yine öğretmenlerimizle birlikte çözüm önerileri sunuldu.

İlçe Kaymakamımız Sayın Selahattin HIDIR'a ilgi, alaka ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Kültürün İzinde Mersin projesi kapsamında okulumuz 3/A sınıfı öğretmeni Zahide KARATAŞ, 3/A sınıfı öğrencileri ve velilerimizin katılımı ve desteği ile gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Bu yıl sekizincisi düzenlenen ve yoğun ilgi gören Mersin CNR EXPO Kitap fuarına yaptığımız gezi, öğrencilerimize kitap okuma kültürünü içselleştirmeleri konusunda büyük fayda sağladı. Hem fuar alanı gezisi öncesi izlenen kukla gösterisi hem de fuar alanı gezisi sonrası öğrencilerimiz çok keyifli bir gün geçirdiklerini ve çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Haz

e-Twinning "Kültürler Buluşuyor" Projesi Kapsamında Aynalıgöl(Gilindire) Gezisi Yaptık

Haz

e-Twinning "Kültürler Buluşuyor" Projesi kapsamında Dört Ayak Anıt Mezar Maket Etkinliği yaptık

Haz

Kültürler Buluşuyor eTwinning Projesi Kilim Dokuma Etkinliği kapsamında öğrencilerimiz kilim dokuması yaptı.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Zahide KARATAŞ ve Gonca KILINÇ'ın da yer aldığı Kültürler Buluşuyor(Cultures Meet) e Twinning Projemiz ilimiz e Twinning proje örneklerinin yer aldığı e Twinning Dergisinde yayınlandı.

May

e-Twinning "Kültürler Buluşuyor" Projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle birlikte yöresel yemeklerimizden tantuni yaptık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Aydıncık Belediye Başkanımız Sayın Ferat AKTAN, makamını temsili olarak okulumuz öğrencisi Ali Kerem DÜZ'e devretti.